ŠELA PROIZVODNJA d.o.o. tvrtka je sa 110 godina tradicije u poslovima obrade metala, smještena u Zagrebu, Hrvatska. Naša tvrtka korjene vuče od osnovne radione, koja je pokrenuta još 1947. godine, a u proširenom obliku poslovno je aktivna i danas. Godinama ozbiljne predanosti poslu stvorili smo reputaciju iznimne tvrtke među našim klijentima. Najviša razina kvalitete proizvoda i usluga koje pružamo osnovna su vodilja i tradicija naše tvrtke.

Danas, naša tvrtka posluje na dvije lokacije u Zagrebu i zapošljava više od 40 visoko kvalificiranih radnika. Naša poslovna strategija temelji se na stalnom širenju linije proizvoda, modernizaciji proizvodnog pogona i orijentaciji prema novim, stranim tržištima. Organizacija poslovanja naše tvrtke u skladu je s EN ISO standardu.
VIŠE O NAMA

TRI OSNOVNE KATEGORIJE NAŠIH USLUGA

CNC OBRADA METALA

Auto i aero industrija, izrada alata, raznih dijelova i opreme po mjeri

KOČIONA OPREMA

Vlastiti proizvodi, licencirana prodaja naručiteljima diljem svijeta

BRAVARIJA

Crna, inox i aluminij bravarija

NUDIMO ZAOKRUŽENU USLUGU PROIZVODNJE ZA INDUSTRIJE

tile-strojarstvo-mehanizacija

tile-auto-industrija

tile-avio-industrija

tile-nuklearna-industrija

Tehnički dosezi industrije prerade metala stalno se mijenjaju, rastu i šire mogućnostima. Iz tog razloga, naša tvrtka kontinuirano ulaže u strojeve, opremu, te razvoj i širenje naših proizvodnih pogona.

NEKI OD NAŠIH PROJEKATA

Brza proizvodnja i
dostava širom EU

Od koncepta do finalnog proizvoda u vašim rukama, ŠELA PROIZVODNJA d.o.o. ima kapacitet da producira i dostavi gotovi proizvod na adresu diljem EU, u roku od samo 72 sata! Kontaktirajte nas oko detalja, bez obaveze.